Retur- och återbetalningspolicy

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära en retur efter att du har fått din vara.


För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller bevis på köpet.

I vår butik tar vi våra kunders hälsa och säkerhet på allvar. Därför har vi en sträng returpolicy när det gäller hygienprodukter, såsom behåar och kosmetiska produkter. Vi tar inte emot returer på dessa artiklar när förpackningen har öppnats. Detta beror på att vi inte kan garantera produkternas säkerhet och renhet när de väl har öppnats och använts.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte kunna returnera en produkt som inte uppfyllde dina förväntningar, men vi vill se till att våra kunder inte riskerar att utsättas för skadliga bakterier eller andra patogener. Därför rekommenderar vi starkt våra kunder att ta kontakt med vår kundtjänst om de har några frågor eller funderingar om vår returpolicy. Tack för din förståelse och ditt samarbete.

Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktetikett samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella frågor om returer på info@vitavix.se

Returmetod:

Med post

Återförsäljningsavgift:

Ingen återställningsavgift för returer.

Produktvillkor:

Ny

Returfraktkostnad:

Kostnaden för att returnera produkten är kundens ansvar.

Returetikett:

I lådan

Skador och problem:

Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt eller skadad eller om du får fel vara så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Utbyten:

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den artikel du har, och när returen är godkänd gör du ett separat köp för den nya artikeln. Vi byter endast produkter som är skadade, fel storlek, fel produkt eller defekta. Om du behöver byta ut en vara kan du kontakta oss på info@vitavix.se

Återbetalningar:

Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och låter dig veta om återbetalningen har godkänts eller inte. Du kommer automatiskt att återbetalas på din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar om den godkänns. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.
Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på info@vitavix.se

För mer information
E-post: info@vitavix.se