Fraktpolicy

Vi erbjuder för närvarande leveranser i Sverige, Norge, Danmark och Finland!

Leverans i Sverige, Norge, Danmark och Finland:  Fraktkostnad: €0.00
Behandlingstid: 1-2 arbetsdagar (mån-fre)
Leveranstid: Leveranstid: 5-8 arbetsdagar (mån-fre)

Följande leveransmetoder kommer att användas för att leverera de varor som du beställer från vår webbplats:

Vi använder USPS, UPS, FedEx och DHL.

Beroende på den valda leveransmetoden kommer leveransen att ske så snart det är rimligt möjligt. Oförutsedda faktorer kan påverka leveranstiderna. Observera att helger och lagstadgade helgdagar inte ingår i leveranstiderna.

Se till att du förser oss med en fullständig och korrekt leveransadress, inklusive mottagarens namn. Vi ansvarar inte för att dina varor levereras till fel adress eller fel person på grund av felaktig eller ofullständig information som lämnats vid köpet.

Som kund är det viktigt att veta att det är ditt ansvar att hämta ett paket på postkontoret. När ett paket skickas och sedan inte kan levereras returneras det ofta till närmaste postkontor. Det är då upp till dig som mottagare att hämta paketet inom en viss tid.

Om paketet inte hämtas inom den angivna tiden skickas det tillbaka till avsändaren och tyvärr kan ingen återbetalning ske. Detta beror på att kostnaden för att skicka paketet redan har uppstått och att paketet inte kan returneras utan att ytterligare kostnader uppstår.

Kort sagt är det kundens ansvar att hämta ett paket på postkontoret. Om paketet inte hämtas ut inom den angivna tiden kan tyvärr ingen återbetalning göras. Var därför försiktig och uppmärksam och kontakta postkontoret för alternativa alternativ om det behövs.

För förfrågningar

E-post: info@vitavix.se