Om oss

För vem?
Vitavix grundades för alla som letar efter användbara produkter för i och runt huset. Inte bara för fina prylar utan också för fina gåvor har du alltid kommit till rätt ställe!

Alltid de bästa erbjudandena hos oss!
Vi står för öppenhet och innovation. Varför? Eftersom vi inte bara håller alla innovativa idéer för oss själva utan också vill dela dem med dig och erbjuda dem till ett rimligt pris. Hos oss ägnas mycket uppmärksamhet och tid åt att leta efter alla dessa roliga och användbara prylar som du gillar.

Vi är den leverantör som sätter de bästa erbjudandena online åt dig varje gång. Tillsammans med olika leverantörer och andra partners ser vi till att våra produkter endast erbjuds till bästa pris! Om samma produkt är billigare någon annanstans, justerar vi priset åt dig direkt efter kontroll!

Varför?
Hemprodukter härstammar från en hobby att leta efter fina prylar. Varje dag letade grundaren efter praktiska prylar för att helt enkelt göra arbetet i och runt huset mycket enklare. Han letade också igenom hela internet för att hitta det bästa priset.

Att vara kommersiell och kreativ föddes med grundaren av Vitavix. Det som en gång började som en hobby för personligt bruk har nu blivit ett heltidsjobb. Han får naturligtvis stöd av olika anställda och vi har nu byggt upp ett trevligt och nära samarbete.

För förfrågningar

E-post: info@vitavix.se